Om reumatologen

Mød Jens Lykkegaard Olesen

Professor overlæge, ph.d. Jens Lykkegaard Olesen er speciallæge i reumatologi og intern medicin. Han er overlæge ved Center for Almen Medicin, Aalborg og er her leder af Patient-FAST gruppen med fokus på forskning af overbelastningsskader i sene og bindevæv.

ReumaNord er drevet af reumatolog Jens Lykkegaard Olesen, som har stor klinisk erfaring med at undersøge og behandle alle gigtsygdomme. Han besidder høj professionel ekspertise i diagnostiske og behandlingsvejledende ultralydsundersøgelser af muskler, led, sener og knogler.

Reuma-Nord_billeder_05

Idrætsmediciner

Jens Lykkegaard Olesen er også idrætsmediciner i henhold til Dansk Idrætsmedicinsk Selskabs diplomuddannelse. Han har været overlæge på Idrætsmedicinsk afdeling på Bispebjerg Hospital, hvor han diagnosticerede og behandlede patienter med idrætsskader og overbelastningsskader. Han er læge for kvindelandsholdet i fodbold.

Publikationer

Læs Jens Lykkegaard Olesens internationale publikationer om overbelastningsskader og idrætsmedicin.

Læs her

Forskning og undervisning

Jens Lykkegaard Olesen er Professor i reumatologi i almen praksis ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet og Center for Almen Medicin.
Forskningsområde er med fokus på muskuloskeletal ultralyd samt overbelastning af sene og fascievæv.
Ved flere lejligheder er han blevet tildelt priser for sin forskning i reumatologi.

  • Margrethe Astrid Hedvig Schaufuss Forskningslegat 2013
  • Præmie ved foredragskonkurrence/Dansk Reumatologisk selskab, Årsmøde 2010
  • Forskningspris ved Scandinavian Journal of Rheumatology Legat 2007
Reuma-Nord_billeder_03

Kontakt

Er du i tvivl om hvordan ReumaNord kan hjælpe dig? Få svar på dine spørgsmål her.

Hvis du er i tvivl om, hvordan ReumaNord kan hjælpe dig med diagnose og behandling af dine gener, kan du tage kontakt til lægesekretær Pernille Løvstad. Hun sørger også for at booke en tid til en konsultation med reumatolog Jens Lykkegaard Olesen.