Om reumatologen

Mød Jens Lykkegaard Olesen

Overlæge, ph.d. Jens Lykkegaard Olesen er speciallæge i reumatologi og intern medicin. Han er overlæge på Institut for Idrætsmedicinsk på Bispebjerg Hospital.

ReumaNord er drevet af reumatolog Jens Lykkegaard Olesen, som har stor klinisk erfaring med at undersøge og behandle alle gigtsygdomme. Han besidder høj professionel ekspertise i diagnostiske og behandlingsvejledende ultralydsundersøgelser af muskler, led, sener og knogler.

Reuma-Nord_billeder_05

Idrætsmediciner

Jens Lykkegaard Olesen er også idrætsmediciner i henhold til Dansk Idrætsmedicinsk Selskabs diplomuddannelse. Han er overlæge på Idrætsmedicinsk på Bispebjerg Hospital, hvor han diagnosticerer og behandler patienter med idrætsskader og overbelastningsskader. Han har været landsholdslæge for U-19 kvindefodbold fra 2012 til 2016.

Publikationer

Læs Jens Lykkegaard Olesens internationale publikationer om overbelastningsskader og idrætsmedicin.

Læs her

Forskning og undervisning

Jens Lykkegaard Olesen er lektor ved Klinisk Institut på Aalborg Universitet samt censor ved kandidatuddannelsen i medicin på Københavns Universitet. Ved flere lejligheder er han blevet tildelt priser for sin forskning i reumatologi.

  • Margrethe Astrid Hedvig Schaufuss Forskningslegat 2013
  • Præmie ved foredragskonkurrence/Dansk Reumatologisk selskab, Årsmøde 2010
  • Forskningspris ved Scandinavian Journal of Rheumatology Legat 2007
Reuma-Nord_billeder_03

Kontakt

Er du i tvivl om hvordan ReumaNord kan hjælpe dig? Få svar på dine spørgsmål her.

Hvis du er i tvivl om, hvordan ReumaNord kan hjælpe dig med diagnose og behandling af dine gener, kan du tage kontakt til lægesekretær Pernille Løvstad. Hun sørger også for at booke en tid til en konsultation med reumatolog Jens Lykkegaard Olesen.