Praktiske oplysninger

Skyd genvej til praktiske oplysninger 

Som patient hos ReumaNord skal du til enhver tid føle dig i trygge hænder. Herunder finder du nyttige informationer for at gøre det nemt for dig at indrapportere en utilsigtet hændelse ved din behandling, bekvemt at finde tilsynsrapporten og hurtigt at finde ventetider samt træffetider.

Hjælp os med at blive bedre

Styrelsen for Patientsikkerhed står bag DPSD, der er en forkortelse for Dansk Patientsikkerhedsdatabase. Oplever du problemer eller fejl kan du indrapportere en utilsigtede hændelse, der omfatter en begivenhed, som forekommer i forbindelse med sundhedsfaglig virksomhed, herunder præhospital indsats eller i forbindelse med forsyning af og information om lægemidler.

Læs mere på dpsd.dk – eller læs informationsmateriale fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Tjek tilsynsrapport

Sundhedsstyrelsen udarbejder en tilsynsrapport, som garanterer din patientsikkerhed hos ReumaNord.

Læs seneste tilsynsrapport udarbejdet den 7. december 2015 – klik her

Find ventetider og træffetider

Find ventetider og træffetider i forhold til feriedage og lukkedage bliver løbende opdateret via sundhed.dk – klik her

PATIENTPORTAL

For at benytte elektronisk konsultation skal du være oprettet som patientbruger hos klinikken.

Du skal have en privat mail-adresse, som er aktiv og oprettet hos klinikken til at modtage e-mails.

Brugen af denne hjemmeside er på eget ansvar, og kan ikke erstatte alm. konsultationer og personlige henvendelser til din læge, hvor det skønnes, at den pågældende konsultation ikke er egnet til elektronisk konsultation. – Det er primært lægen som afgør dette, hvilket sker når henvendelsen besvares på anden måde.

Ved kritiske og alvorlige henvendelser SKAL kommunikation mellem patient og læge ske ved personlig fremmøde i klinikken, telefonisk eller via anbefalet brev.